Tuesday, September 9, 2014

(BARU): JAWAPAN DARI PIHAK SHAKLEE

Assalamualaikum pembaca yang dihormati...didoakan semuanya dalam keadaan yang terbaik.  Amiin...

Beberapa hari ini, Shaklee menjadi viral disebabkan seorang pengguna yang mendakwa salah satu produk Shaklee mengakibatkan rahim beliau membengkak.  Untuk pengetahuan pengguna ini baru sahaja sebulan mengambil Shaklee sebagai ikhtiar untuk mendapatkan zuriat.

Sebagai salah seorang ejen produk Shaklee yang sah, saya juga terkena tempias soalan yang bertubi-tubi daripada ahli keluarga dan juga rakan terdekat...

Berikut adalah kenyataan rasmi daripada pihak Shaklee yang terbaru. -Sumber daripada FB Page Shaklee Malaysia, klik : SHAKLEE MALAYSIA (FACEBOOK)
*(Klik pada gambar untuk paparan yang lebih jelas)Selain daripada itu, pihak Shaklee berkongsi info tentang UTERINE CYSTS, FIBROIDS dan OVARIAN CYSTS, yang ditulis oleh Dr. Jamie Mc Mannus M.D., FAAFP Chair, Medical Affairs & Health Education, Shaklee Corporation.

Sumber daripada FB Page Shaklee Malaysia, klik : SHAKLEE MALAYSIA (FACEBOOK)
*(Klik pada gambar untuk paparan yang lebih jelas)
Diharap, kita sama-sama dapat lebih memahami dengan jelas tentang isu yang sedang berlegar di sekitar kita, dan mendapat maklumat yang tepat agar kita tidak tersalah mendapat info tentang sesuatu yang tidak kita ketahui. Wassalam...

No comments:

Post a Comment